Bediening aan huis
De totale restaurant beleving bij jou thuis!

Beleef een gastronomische avond thuis

Thuis uit Eten biedt de mogelijkheid om bediening aan huis bij te boeken. Zo kun je optimaal genieten van de culinaire gerechten die voor jou worden bereid en geserveerd, tot aan de drankjes die worden ingeschonken. Je bent echt gast in je eigen huis!
Heb je Interesse? Neem contact op met ons services team:

services@thuisuiteten.nl

bediening

Bediening aan huis

Ondersteuning nodig bij het bedienen van uw gasten? Met één van onze gastheren of vrouwen in huis worden je gasten vriendelijk onthaalt en bediend tijdens het diner. Onze gastheer/vrouw ontzorgt waar nodig! Van het ontvangen de gasten, het serveren van de gerechten en dranken tot aan hulp in de keuken en uiteraard zorgen wij ervoor dat alles weer netjes achtergelaten wordt.

chef-kok

Chef-kok aan huis

Kies voor de luxe van één van onze professionele privé-koks aan huis die jou en je gasten op gastronomische wijze onbezorgd laat genieten.

sommelier

Sommelier aan huis

Tijdens uw diner kunt u genieten van prachtige verhalen over wijnen, de herkomst van wijnen en de unieke wijn/spijs combinaties.Onze sommelier neemt je mee op een culinaire reis.

entertainment

Entertainment aan huis

Wist je dat Thuis uit Eten ook voor entertainment kan zorgen? Van een pianist bij jou in de huiskamer voor een diner voor 2 tot een big band in de achtertuin voor een gezellige BBQ met vrienden. Alles is mogelijk!

styling

Styling aan huis

Verras je gasten met een sfeervol gedekte tafel! Thuis uit Eten kan de styling van jouw tafel helemaal verzorgen: van het tafellinnen, het glaswerk, bestek, borden en meer. Wij nemen alles mee en zorgen dat het na het diner opgeruimd wordt. Je hebt er zelf geen omkijken naar, je bent echt uit eten in je eigen huis.