Thuis uit Eten zakelijk
Gastronomisch genieten op het werk

Thuis uit Eten voor de zakelijke markt

Thuis uit Eten biedt een 'huis van gastronomie' met meer dan 40 toprestaurants en evenzoveel (sterren) chef-koks. Samen met hen brengen wij de wereld van hoogwaardige Nederlandse gastronomie naar uw bedrijf. Met hoogwaardige zakelijke lunches, diners en borrels die bij u op de zaak worden geleverd. De zakelijke markt bieden wij een uniek scala aan culinaire mogelijkheden. Op deze pagina vindt u hierover meer informatie. U kunt ook direct contact opnemen met ons zakelijk team:

zakelijk@thuisuiteten.nl

vergaderen

Vergaderen met unieke lunches en diners

Een lunch of diner van Thuis uit Eten leent zich perfect voor een zakelijke meeting in ongedwongen sfeer. Kennismaken met prospects, overleggen met relaties of een directieoverleg; ze zijn prettiger onder het genot van een heerlijk hapje eten. Met Thuis uit Eten zet u het beste op tafel voor uw klanten en werknemers en dat straalt positief af op uw bedrijf. Daarnaast zijn onze lunches en diners natuurlijk ook geweldig lekker. Wij verzorgen ook een compleet aangeklede tafel en bediening.

borrelen

Borrelen met collega's/relaties op de werkvloer

Nu we langzaam weer met meer mensen op de zaak komen, is het een mooi moment om werknemers welkom terug te heten op de bedrijfsvloer en collega's te laten bijpraten. Thuis uit Eten geeft uw bedrijfsborrel een feestelijke culinaire omlijsting met bijvoorbeeld een proeverij, samengesteld door één van de bij ons aangesloten (sterren)chef-koks. Eventueel met bediening en entertainment. Maar ook voor de maandelijkse 'vrijmibo' kunnen we u een zakelijk aanbod doen met steeds wisselende gastronomische borrelboxen.

culinair cadeau

Beloon uw medewerkers met een culinair cadeau

Secretaresse dag, een jarige, een bedrijfsjubileum of uw personeel verrassen met Sinterklaas of Kerst? Thuis uit Eten is het perfecte culinaire cadeau voor een breed scala HR-momenten. Om uw medewerkers te bedanken, te motiveren of te inspireren. U kunt kiezen uit de menu's van meer dan 40 toprestaurants op het Thuis uit Eten platform. Of laat uw medewerkers zelf kiezen en geef ze een Thuis uit Eten giftcard.

gastronomische beleving

Geef uw klanten een gastronomische beleving

De thuisdiners van Thuis uit Eten passen prima in een loyaliteitsprogramma waarin u uw trouwe klanten beloont. U kunt klanten laten sparen voor een lunch, diner of borrelbox, of hen punten uit uw programma laten inwisselen om Bourgondisch thuis te genieten. Of u kunt klanten op hun verjaardag verrassen met een sterrenmaaltijd in stijl bezorgd bij hen thuis. U kunt ons zelfs een lijst met alle klant-verjaardagen voor 2021 aanleveren; Thuis uit Eten doet de rest.

culinair bedrijfsevent

Organiseer een culinair bedrijfsevent

Thuis uit Eten kan uw catering verzorgen. Maar het kan ook spectaculairder! Thuis uit Eten werkt met bekende sterwaardige en sterrenchefskoks die samen met hun keukenbrigade en het eventteam van Thuis uit Eten een uniek bedrijfsevent voor u kunnen organiseren. Met verschillende thema's, gekoppeld aan wereldse smaken – zoals een BBQ tuinfeest of Franse haute cuisine op 'noir' gedekte tafels – creëren wij de perfecte avond voor u en uw bedrijf. Ook het entertainment kunt u bij ons boeken.

Een 5-sterren beleving

Thuis uit Eten belooft u een 5-sterren beleving op de zaak.
Dit zijn onze vijf beloftes:

1. De beste restaurants en de beste chefs

Thuis uit Eten werkt met de beste restaurants en chef-koks van Nederland. Met bekende namen uit de gastronomische top zoals Ron Blaauw, Herman den Blijker, Peter Lute, Hans van Wolde, Joris Bijdendijk, Dick Middelweerd, Dennis Huwaë en Richard van Oostenbrugge.

2. Een restaurantbeleving op kantoor

Thuis uit Eten brengt de beleving van toprestaurants naar uw bedrijf toe of naar een locatie naar keuze. Van het allerbeste eten en eventueel bijpassende wijnen tot exclusief gedekte tafels en bediening.

3. Easy luxury

Met onze turn key oplossingen ontzorgen wij u vanaf uw food wensen tot aan de bezorging én verder. U en uw klanten, of collega's, hoeven alleen maar te genieten.

4. Ieder detail klopt

Van de uitstraling van ons hospitality team tot aan de styling van de tafels; Thuis uit Eten regelt alles tot in de puntjes.

5. Landelijke reikwijdte vanuit uw kantoor

Uw bedrijf heeft een vaste standplaats met misschien wel meerdere filialen, klanten en personeel door heel Nederland. 'We've got it covered'; met een landelijke dekkende operatie door heel Nederland.

Menuopties en prijzen

Als zakelijke klant heeft u toegang tot alle restaurants en menu's die te vinden zijn op dit platform. Daarnaast is het mogelijk om samen met de aangesloten restaurants en chef-koks een voorstel op maat te maken. Met een speciaal, voor uw organisatie, gecreëerd menu of extra services zoals bediening, tafelstyling, bijpassende wijnen en entertainment. Thuis uit Eten biedt ook de mogelijkheid voor abonnementen of structurele periodieke afname van menu's of giftcards door het jaar heen. Heeft u bijzondere wensen? Bespreek ze met ons, want wij geloven in maatwerk.

Hieronder een prijsindicatie per persoon exclusief btw van onze zakelijke menuopties zonder extra services:

Menuopties

Wij begroeten u graag

Wilt u ook genieten van een 5-sterren beleving op het werk met relaties of collega's? Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden. Voor meer informatie, vragen of een offerte op maat kunt u contact opnemen met het zakelijk team van Thuis uit Eten:

zakelijk@thuisuiteten.nl